- دروازه سنگی - https://darvazehsangi.ir -

سی‌ و یکمین شماره ماهنامه ندای قلم منتشر شد

سی و یکمین شماره ماهنامه اجتماعی- فرهنگی «ندای قلم» منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری دروازه سنگی [1]؛ سی و یکمین شماره از ماهنامه اجتماعی – فرهنگی «ندای قلم» آبان‌ماه ۱۴۰۰ و با محوریت علوم انسانی به مدیرمسئولی حامد کاظم‌زاده خوئی، با مقالات و مطالب خواندنی بر پیشخوان کتابفروشی‌‌ها و دکه های مطبوعاتی نشست.

شماره سی  و یکم ندای قلم در حوزه علوم انسانی و فرهنگ منتشر شده است. دانشگاه از بغل دامن شهر به بغل دولت غلتیده است؛ زندگینامه علامه حسن‌زاده آملی؛ برگزاری نشستی به مناسبت چهلمین روز درگذشت علامه حسن‌زاده آملی در خوی؛ نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات مطبوعات محلی ایران برگزار شد؛ کرونا با داستان‌نویسی چه می‌کند؟ آخرالزمان در صف نگارش؛ پژوهش‌های تاریخی درباره زنان در سال‌های پایانی قاجار درجا می‌زند؛ معرفی کتاب از مسیر نامعلوم شبکه‌‌های اجتماعی؛ اعضای کمیته‌های خانه مطبوعات و رسانه‌‌های کشور معرفی شدند؛  روایت دعایی از چهره‌های سیاسی؛  کنار آمدن با درد و رنج و فقدان؛ اقبال لاهوری ایرانی‌ترین غیرایرانی و «فردوسیِ برون‌مرز» بود؛ معرفی پادکست‌هایی درباره کتاب‌ها مطالب منتشر شده در این شماره ندای قلم است.

“ندای قلم”، عنوان نشریه‌ای است که در حوزه علوم انسانی، زیربخش‌های فرهنگ، هنر، تاریخ و ادب و در حوزه‌های اجتماعی، کتاب و کتاب‌خوانی، توسعه فرهنگی، رویکردهای اصلی این نشریه تعیین شده‌اند. در این میان، تلاش می‌شود با مطالعه و بررسی نیازهای فرهنگی و اجتماعی جدیدِ جامعه و فعال‌سازی ظرفیت‌ها و توانایی‌های مراکز علمی و پژوهشگران، حوزه‌های تعاملی آن‌ها با جامعه پوشش داده شود.

در این نشریه، انتشار یافته‌های علمی در راستای مشارکت در فرآیندهای تصمیم‌گیری در حوزه‌های فرهنگ و اجتماع و آثار، حاوی نظریه‌ها، راهکارها و روش‌های جدید، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار خواهد بود. همچنین فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه تلاش در راستای نهادینه‌کردن فرهنگ اندیشه‌ورزی و پرسش‌گری، ارتقای نرخ سرانه مطالعه و احترام به محیط زیست، از اولویت‌های این نشریه است.

شماره سی‌ و یکم ماهنامه ندای قلم در ۳۶ صفحه و با قیمت ۱۸ هزار تومان به روی دکه های مطبوعاتی رفته و از طریق سایت مگیران [2] (https://www.magiran.com/magazine/2407)  و همچنین اپلیکیشن کتابراه [3] (www.ketabrah.ir ) نیز قابل دسترس است.